Je bezpečné používat vakuovou pumpu?

Zdravím, v poradně sem narazil na pána co si stěžoval na poškození erekce po používání vakuové pumpy. Myslíte, že je tedy bezpečné používat dlouhodobě vakuovou pumpu? Chystám se jí začít používat s cílem zlepšit erekci, ale rozhodně nechci aby se mi erekce po používání pumpy zhoršila.. Jaký na to máte názor? Díky za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, dlouhodobé užívání u mužů s dobrou erekcí může tuto erekci poškodit. Vakuová pumpa je určená pro muže s erektilní poruchou

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: