Je ha spolehlivá?

Dobrý den Už něco přes rok beru HA lindynette 20 beru jej pravidelně a nezapomínám. V sobotu když jsem měla 2tabletku z nového platíčka (HA začínám brát pokáždé v pátek) jsem měla nechráněný pohl.vztyk a přítel se do mě udělal. Chtěla bych vědět jestli je velké riziko početí. Děkuji předem

Odpověď odborníka:

Dobrý den, antikoncepce je spolehlivá i v sedmidenní pauze.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: