Je možná ovulace ?

Dobrý podvečer , v květnu jsem vysadila antikoncepci , abychom měli miminko! Poslední MS jsem měla 15.srpna, a dnes jsem byla u lékaře, počítala jsem s tím že mám v sobě maličké miminko, ale po ultrazvuku, už jsem věděla že to tak nejni :( jen mi sestřička píchla injekci abych dostala MS , a ani jsem nebyla schopná, jak jsem byla rozrušená, se zeptat, jestli je nějaká šance , že budu po této injekci ovulovat ! Jestli je nějaká šance , abych otěhotněla , tento měsíc po injekci ? jestli je dobrý nápad hlídat ovulaci , díky testům ...nebo jestli prostě je 100 % že nebudu ovulovat ... A taky ,čím je způsobeno to , že jsem před tím , i když jsem vysadila prášky , měla MS pravidelný , a teď najednou ne ?? že bych byla ve stresu , se říci nedá , abych neměla MS .... Prosím o radu , děkuji .... jste jediný s kým si na toto téma mohu pohovořit :) .... s pozdravem Eliška

Odpověď odborníka:

Injekce není proto,aby jste dostala ovulaci,ale aby se upravila hormonální nerovnováha a vy jste odmenstruovala.Dělat prognozu jak to bude v dalším cyklu není možné,ale mohla to být jen jednorázová porucha a další cyklus bude normální ovulační.Hlavně zachovejte klid vše i výdej hormonů je řízen přes centrální nervový systém takže zbytečné obavy tomu neprospívají příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: