Je možné další těhotenství?

Pane doktore, chtěla bych se vás zeptat jestli možné, abych byla znovu těhotná. 29. března jsme měli s přítelem pohlavní styk, prášky neberu, ale kondom jsme měli, jelikož jsem hysterická 31. března jsem si koupila a užila prášek po, o dva týdny později jsem přesně dostala menstruaci, ale dnes 21. dubna se cítím v podbříšku nafouklá, plná, něco se mi tam děje, ale prsa mě zatím nebolí. Mohla bych to porovnat s prvním těhotenstvím asi, možná si to také jen vsugerovávám. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Paní Kristýno, pravděpod. těhotná nejste, můžete mít pocity z jídla, když jste měla norm. menses, tak pravděpod. gravidní nejste ,abyste měla jistotu, proveďte si test z moče- na HCG- test na těhotenství. Pocit nadýmání nemusí souviset s těhotenstvím

MUDr. Jiří Bastl
MUDr. Jiří Bastl

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Privátní ambulantní zařízení Gynosan, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: