Je možné otěhornět ?

Dobrý den , chtěla bych jse zeptat zda je možné . Kdyš v týdnu kdy mám menstruaci a v den prvního prašku jsme meli sex a já si ten prašek ještě nevzala ... A je možné že bych mohla otěhotnět ? Nebo jsem chraněná ten týden co mám menstruovat ....

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud užíváte pravidelně hormonální antikoncepce, jste před otěhotněním chráněna i v 7 denní pauze, kdy tabletky neužíváte.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: