Je možné otěhotnění?

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, začal jsem užívat poprvé antikoncepci Mercilon,, dříve jem nic nebrala až teď. bRALA JSEM tablety 21 dní v přesnou hodinu po skončení užívání prvního plata je 7 dní pauza..měla by se dostavit menstruace..když jsem měla jakoby 1.den z těch 7 nechráněný pohlavní styk je riiziko, že bych mohla být těhotná??? děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

Ne pokud jste uživala bez chyby těch 21 dní jste chráněná i v té 7denní pauze příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: