Je možné otěhotnění den po menstruaci s ochranou ?

Dobrý den, je mi 17 let a chtela bych se zeptat zda můžu být těhotná ? 22,8 jsem mela nechráněný pohl styk pote jsem užila POSTINOR. a menstruace se dostavila. Poté jsem mela styk s kondomem 4,9 jeden den po menstruaci a to jsem se vás právě chtěla zeptat jestli mohu otěhotnět 1 den po menstruaci ? následující menstruace byla opozdena ale byla to taková zvláštní menstruace byla krev pak takové špinění prostě divná.od te doby jsem přibrala asi 4 kila cca břicho je víc tučné ale jde stáhnout a je ploché ,tento poslední týden se mi zvětšila prsa a jsou citlivá na dotek a jsou na nich viditelné žilky.Moje otázka teda je jestli mohu být těhotná když jsem měla pohl.styk s kondomem den po menstruaci a jestli znamená to že když se mi zvětšila prsa že jsem těhotná. předem děkuji za odpověď. (test jsem si nedelala,ranni nevolnosti nemám) Myslíte že by to mohlo být ovlivněno i stresem ze školy ?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, vyloučit těhotenství, přestože jste použili kondom, nikdy 100% nelze, obraťte se na svého gynekologa

MUDr. Petr Lidák
MUDr. Petr Lidák

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Panochova nemonice Turnov

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Draslík
Články: Draslík
Draslík patří mezi důležité...
Brusinky, česnek a petržel: síla, která zkrotí infekci močových cest
Pět varovných příznaků mozkové mrtvice. Poznáte je?
Články: Pět varovných příznaků mozkové mrtvice. Poznáte je?
Z bezvědomí vás vytrhne...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Ateroskleróza - když kornatí cévy
Články: Ateroskleróza - když kornatí cévy
Ateroskleróza neboli po...
Závislost na opiátech
Články: Závislost na opiátech
Drogy ze skupiny opiátů...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x