Je možne se nakazit pohlavní chorobou

Dobry den chci se zeptat jestly je možné se nakazit pohlavní chorobou když. Jsem měl chráněný sex který trval zhruba 2 minuty potom sem zjistil že ochrana byla praskla?z hruba za 3 dny se my udělala na žaludu male fličky červené je to už 8 měsicu a v poslední době se my objevuje malinka virážka a jizvičky použival sem conesten krém trochu se to zlepšilo ale jizvičky se ukazuji furt muže jit o nakou pohlavni chirobu ?jaké příznaky bych měl při sifilisu

Odpověď odborníka:

Dobrý večer, prasknutí kondomu je nemilá komplikace , která může vést k přenosu pohlavní choroby, Vaše příznaky spíše svědčí pro mykotické onemocnění- kvasinky, nikoli pro kapavku nebo syphilis, ale uvidíte jak se bude situace vyvíjet. S pozdravem

MUDr. Silvie Rafčíková, MBA
MUDr. Silvie Rafčíková, MBA

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Centrum estetické medicíny

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Zánět močového měchýře
Články: Zánět močového měchýře
Zánět močového měchýře...
Rekonstrukční operace zachraňuje prsy a ženské sebevědomí
Kvasinková infekce pochvy
Články: Kvasinková infekce pochvy
Kvasinková infekce pochvy...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Pásový opar může vážně poškodit zrak!
Články: Pásový opar může vážně poškodit zrak!
Takzvaný herpes zoster...
Endokanabinoidní systém: ovlivňuje i vnímání bolesti
Články: Endokanabinoidní systém: ovlivňuje i vnímání bolesti
Endokanabinoidní systém v...
S léčbou kýly neotálejte, není se čeho bát
Články: S léčbou kýly neotálejte, není se čeho bát
V minulém článku jsme se...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: