Je mozne se prekyselit?

Dobry den,nejsem si jista,jak psat tyto radky a kde vlastne zacit popis meho onemocneni,ale pokusim se srozumitelne ve zkratce,abych se do toho moc nezamotala.Pred mesicem me zastihlo onemocneni streptokokove-angina,kterou jsem nedolezela a nedobrala leky,jelikoz ATB bylo pro me moc silne a celou me popalelo.Lecbu jsem dal neresila,bylo mi v dutine usni lip a klouby tolik nebolely.Nasledujici tyden jsem stehovala byt a tolik jsem drela,az jsem si pretahla ruce,vyskocily mi boule nejprve na predlokti z horni casti a po 5min.i ze spodni casti pazi.Citila jsem zaroven pretlak v hlave-celo.Nasledovalo to,ze mam na obou rukach zanet slach a jelikoz mam 16mesicni miminko,zijeme sami ,tak ruce jsem si nedala osetrit.Jsou to ctyri tydny-ten mesic,jak jsem psala a v rukou nic neudrzim,s prsty stezi udelam drobnou praci a cele se mi jakoby pokroutily.Tahne me to az pres ramena a minuly tyden se stalo to,ze me to tlacilo na krcnci pater a pres tyl do hlavy.bolest byla tak mocna,ze me to hazelo uplne jiny level,prestala jsem slyset a videt a jen jsem byla zla-vubec si stav nepamatuji,trvalo to asi 3min.,pak jen plac a litala mi hlava jak loutce.Jeste se mi to 2x opakovalo behem nasledujicich dni.A nyni tento tyden v pondeli,jsem opet onemocnela anginou,ale takovym zpusobem,ze mam abses na hornim patre dutiny ustni,nosohrtan zaniceny,tezce se mi dycha.Stale ten tlak na krcni obratel(Atlas) a tyl.Myslim si,ze ty slachy maji na svedomi navrat moji anginy s tim,ze se stala chronicka a ze je nemoc tak zavazna,ze bych se mela odebrat na luzkovinu a vyhledat homeopata,jelikoz ma nemoc neni lecitelna antibiotiky,ktere mi nepomahaji-spis naopak,zabiji me.Je tedy mozne (ma otazka),ze jsem celkove kysela a co potrebuji je okyslicit se?mam to chapat tak,ze jsem max.prehustena-pretlakovana a potrebuji se uvolnit,uklidnit,oddechnout -nadechnout se?NEMUZU VUBEC DYCHAT.Jaka je Vas odborny pohled na muj zdravotni stav a JAK se mam vylecit?Predem dekuji za cas,ktery jste venoval(a) meme dotazu a za zpetne info.Katerina

Odpověď odborníka:

Milá Kateřino. Na dálku cítím a vnímám,jak to máte těžké. Máte mou neskonalou podporu a jsem připraven pomoci. Myslím si,že překyselení není největším nepřítelem člověka. Nejtěžší a nejhorší situací je stav,kdy máme dojem,že jsme sami a ztratili jsme naději a víru v dobré konce. Věřte mi,že teď již sama určitě nejste! V tuto chvíli jsem na plný úvazek jenom s Vámi:-) Dle Vašich slov je Vaším velkým škůdcem strach a s tím související porucha dýchání. Zkuste hned,jak dočtete tento řádek nekonečně,velmi pomalu nadechovat,pak nekonečně vydechovat.Zopakujte nejméně 2x! Je třeba nekonečný nádech "zdržovat a brzdit".Použijte tento " šamanský dech" vždy,když máte jakékoliv nepříjemné fyzické i psychické potíže.Pokud tak učiníte,budou postupně slábnout-získáte nad nimi VLÁDU:-) S úzkostí souvisí jakási " nedočkavost" v dýchání a Vy ji potřebujete dostat pod kontrolu! Nevím v jakém stavu jsou Vaše vztahy ale jsem si jist,že byste měla pokud možno,zrušit všechna provizoria, aby se Vám lépe DÝCHALO. Máte nekonečné štěstí,že máte někoho,kdo Vás nekonečně miluje... Vaše dítě. Rozhodně se můžete opřít o jeho lásku. Mnohdy říkávám: " máme-li lásku,máme to nejdůležitější,co pro pro uzdravení je třeba " :-) Jako první volbu alternatívní terapie bych Vám doporučil homeopatikum Sédatif PC 3x2. Terapií poruchy imunity může být http://www.samoleceni.cz/9003568000179/lymphomyosot-heel-gtt.1x30ml Oba léky jsou volně v kamenných i netových lékárnách. Jistěže můžete vyhledat dobrého homeopata nebo lékaře čínské medicíny či akupunkturistu. Vřele Vám děkuji za vaši důvěru a přeji Vám ze srdce uzdravení a hodně síly. Budete li mě potřebovat,jsem k " dopsání" "-) na mens-sana@seznam.cz Mávám Vám z Moravy Petr Jugas

MUDr. Petr Jugas
MUDr. Petr Jugas

Specializace: Neurologie
Pracoviště: Soukromá praxe neurologie

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: