Je mozne tehotenstvi?

Dobrý den, poslední MS byla 24.11.2014 cykly mám cca 32-36dni.15.1. Jsem byla na utz kde zastupující lékařka našla v děloze bublinka s 4mm útvarem,a mela jsem sliznici 17mm. Ani mi nebyla schopna říct o co se jedna.Jen vyloučila mimoděložní i cystu. Vzali m i krev ale byla negativní.19.1. Jsem dostala agolutin normální jednu dávku. Dodneška se objevilo jen slabé jednodenní spineni. Už dva dny mi vychází z na TT slabší druha čárka. Bohužel jsem se doteď k dr. Nedostala.Je možné ze by se jednalo o těhotenství? Už se snažíme skoro 2 a půl roku.Jsem z toho zmatená. Nic me neboli a celkové mi vůbec nic není. Omlouval se jestli vas tímto otravuji a rada bych věděla názor někoho jiného.

Odpověď odborníka:

Dobrý večer, vzhledem k tomu, že jste měla negativní těhotenský test z krve, je pravděpodobnější, že těhotná nejste. Je to nyní týden po aplikaci Agolutinu, s největší pravděpodobností se již brzy dostaví menstruace, napovídá tomu i slabé špinění. Pokud by ale menstruace nepřišla do cca týdne, určitě je nutné zopakovat ultrazvukové vyšetření.

MUDr. Renata Kavanová
MUDr. Renata Kavanová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: soukromá praxe My.Gyn, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: