Je možnost otěhotnění?

Dobrý den. Je možné, abych otěhotněla, pokud jsme se s přítelem pouze mazlili, já jsem měla kalhotky, on byl nahý. Došlo i k tření pohlavních orgánů, ale to měl partner ještě spodní prádlo. K ejakulaci myslím nedošlo. A ještě jsem se Vás chtěla zeptat, jestli je ovlivněna účinnost antikoncepce, pokud beru 2 platíčka bez pauzy a během užití 9. tabletky z 2.platička jsem měla 2 hodiny po užití řidkou stolici, o vodnatý a opakovaný průjem nešlo. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, v takovém případě k žádnému selhání antikoncepce nedošlo. A jestliže užíváte antikoncepci, před otěhotněním jste chráněna.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: