Je nutná operace?

Dobrý den, chtěla bych se zeptat... Jsem rok po operaci palce pravé nohy z důvodu vybočení palců(bez implantátu), ale cca před půl rokem (tj. půl roku po operaci) , jsem si ho zlomila. Dostala jsem sádru a nebyl problém, bohužel teď mám praxi jako servírka a dělá mi to velké potíže jelikož mám k tomu problémy se zádama. Palec je často oteklý,a obtěžuje mne to už jen při obyčejné chůzi. Myslíte, že se to bude muset řešit opět operativně? Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Záleží na rtg snímku a případných arthrotických změnách, obvykle se začíná rehabilitací a operace je až poslední řešení. Úraz na Vaše potíže neměl zřejěm velký vliv

MUDr. Miroslav Skoták
MUDr. Miroslav Skoták

Specializace: Ortopedie
Pracoviště: soukromá ambulantní praxe v Humpolci a Počátkách

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Na léky proti nespavosti v těhotenství raději zapomeňte
Kožní onemocnění v těhotenství
Články: Kožní onemocnění v těhotenství
Těhotenstvím podmíněné...
Bolesti hlavy
Články: Bolesti hlavy
Bolest hlavy provází...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x