Je nutna operace deložniho cipku?

Prosim o radu.Pred třemi mesici na cytolog.vysetreni zjištena virova infekce.Nebyla jsem lecena.Nyni opet cytolog.vysetreni,virova infekce pretrvava,pomnožila se.Pry se asi jedna o vir HPV.Lekar mi doporucil operaci deložniho cipku.Jde u me o uterus bicollis.Na žadance k domluve na termin vykonu je Dg:N879,Z877.Prosim,co to znamena?Je opravdu nutna operace?Existuji i jine zpusoby lecby?Mohu se zcela vylecit bez operace?Co byste mi doporucil?Moc dekuji za odpoved.

Odpověď odborníka:

Uterus bicollis je vývojová porucha kdy jsou přítomna dvě hrdla děložní,bez operace tento stav není jinak řešitelný , současně podle diagnozy se jedná o takzvanou dysplasii-buněčné změny u kterých není jisté jakým směrem by se vyvíjely.Řešení,které je vám navrhováno je tedy pro vás optimální příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x