Je potřeba použít postinor?

Milá paní doktorko, měla bych otázku. Dnes jsme měli s přítelem pohlavní styk chráněný kondomem. Před prvním milováním jsme použili Pharmatex krém, ale před druhým už nikoliv. Jenže nám sklouzl kondom - ne úplně, zůstal zhruba na 1/3 penisu. Přítel neejakuloval. Okamžitě jsme sex ukončili a já si zavedla další dávku Pharmatexu. Domníváte se, že je třeba si koupit Postinor? Je Pharmatex účinný i při opakovaném styku, pokud nedošlo k ejakulaci? Předem děkujiza odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den Pavlínko, Postinor zde nutný není.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: