Je streptokok neškodný?

Dobrý den, ze stěru při kultivaci mi vyšly kvasinky a streptokok, kvasinky přeléčeny, ale k streptokoku mi paní doktorka řekla, že netřeba léčit, že po léčbě by se stejně objevil znovu a že se to řeší jen při porodu. Je to opravdu pravda, že mi streptokok nemůže ublížit? Plánuji jednou dítě, tak chci být zdravá. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Streptokok je častý nález a pokud nedělá žádné obtíže není léčba nutná. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Může vás potkat žilní trombóza? Nechte se otestovat!
Články: Může vás potkat žilní trombóza? Nechte se otestovat!
Lidé trpící křečovými...
Chlamydie: opravdová metla moderního člověka?
Články: Chlamydie: opravdová metla moderního člověka?
Možná jste o nich zatím moc...
Gastroskopie
Články: Gastroskopie
Gastroskopie nebo jinak...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Lze opravdu odhalit rakovinu z krve?
Články: Lze opravdu odhalit rakovinu z krve?
Lékař odebere krev, do...
Mikrobiologické vyšetření
Články: Mikrobiologické vyšetření
Mikrobiologické vyšetření...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: