Je to důležité?

Dobrý den Jíž pár týdnů mám na zadní části ramene útvar podobný bouličce, velmi malé, z vnitřní strany kůže. Když to silou stlačím, začne to intenzivně pálit. Mám se tím zabývat?

Odpověď odborníka:

Může jít např. o lipom nebo aterom, obojí není nebezpečné, nemusí se odstraňovat.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: