Je to možné

Dobrý den mam druhým měsícem antikoncepci Mercilon. V první pauze se mi menstruace nedostavila byla jsem za svou lékařkou, která mi řekla že se nemusím obávat že těhotná nejsem, že prášky jsou slabšího typu a může se stát že se nekdy nedostaví. Ja bych se chtěla zeptat zda je možné, že se nedostavila menstruace ani tu druhou pauzu děkuji Kubičková

Odpověď odborníka:

Pokud by se nedostavila menses 2 x za sebou, bylo by rozumné provést si pro jistotu těhotenský test-má jej každá lékárna příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: