Je to možné,

Dobrý Den vysadila jsem HAK po cca dvouletém braní.Chci se zeptat je to zhruba 2týdny od menses ,která proběhla z vysazení.Z toho poklesu hormonů.Pořád mě bolí v podbříšku mám i chuť na jídlo a sladké.Může se jednat už o ovulaci,která se mi blíží? Děkuji Je možné , že moje tělo se dává takto rychle do kupy.Piji heřmánkový čaj skoro každý den.Děkuji.HAK jsem vysadila o týden dřív čili jsem vybrala dva týdny z platíčka a né tři pak dorazila menses.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, zcela jistě již můžete ovulovat a není divu, že tělo je po vysazení antikoncepce v pořádku, pokud nemělo potíže dříve.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: