Je to svrab???

Druhá fotka

Odpověď odborníka:

Fotka je neostrá , nemohu ho vyloučit. Není lepší navštívit dermatologa, vidí Vaši kůži celou a zeptá se Vás na spoustu věcí , které ho k správné diagnose zavedou. Může udělat odběr na svrab z kůže.s pozdravem

MUDr. Silvie Rafčíková, MBA
MUDr. Silvie Rafčíková, MBA

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Centrum estetické medicíny

 
Líbí se vám odpověď?
+4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: