Je vhodná biologická léčba na granuloma anulare?

Dobrý den,jmenuji se Melč a měl bych takový dotaz. Trpím už roky kožní nemocí ,,granuloma anulare".Užívám léky a mažu si postižená místa mastí ale nepomáhá to.Spíš se to zhoršuje a fleky po tělě přibývají a zvětšují se.Jsem diabetik na práškách a mám zvýšený tlak . Prosím o dpověď,zda by byla tato biologická léčba vhodná a účinná.Léčím se ve FN v Plzni na kožním. Děkuji za odpověď. S pozdravem Melč Antonín

Odpověď odborníka:

Dobrý den, biologická léčba by teoreticky zabrat mohla. Doporučoval bych ale rozhodně konzultaci s ošetřujícím lékařem, který Vám nastíní možnosti léčby. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: