Je zachován účinek antikoncepce?

Dobrý den, užívám antikoncepci Lindynette, dobrala jsem jedno plato a bez přestávky načala druhé, bohužel jsem si v pořadí 4. prášek z 2. plata vzala s 13 hodinovým zpožděním, je účinek antikoncepce k zabránění těhotenství i nadále spolehlivý?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, v tomto případě je na účinek antikoncepce spolehnutí.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: