Jeanine a antibiotika duomox

Dobrý den. Beru antikoncepci Jeanine a dostala jsem antibiotika Duomox. První prášek z Duomoxu jsem si vzala v úterý a poslední z antikoncepce hned ve středu. Antibiotika jsem brala týden, přesně v mé 7 denní pauze. 4 dny po dobrání antibiotik jsem měla s přítelem styk, v té době už jsem v sobě měla první prášek antikoncepce z nového plata. Zajímalo by mě, jak velké je možné riziko těhotenství a jestli se vůbec mám strachovat. Mockrát děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, slečno Michaelo,hladina antibiotik, která může ovlivńovat účinnost antikoncepce, přetrvává v organismu ještě určitou dobu, u Duomoxu cca týden, jistá šance na otěhotnění tedy dle mého názoru být může, ale je téměř mizivá.

Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: