Jeanine a hormony

Dobrý den,beru antikoncepci od svých 18-ti let, kdy mi můj gynekolog předepsal Bellaru. Poslední rok trpím celkem silným úbytkem sexuálního aptetitu a s přítelem neustále hledáme možné příčiny. Nechala jsem si změnit antikoncepci z Bellary na Jeanin, s doměním, že se vše zlepší. Nezlepšilo, a HA Jeanin beru již více jak půl roku. Netrpím žádným závažným onemocněním, jen šelestem na srdci, zeleným zákalem a nizkým tlakem. Se srdcem chodím na pravidelné kontroly ke kardiologovi a na zelený zákal používám oční kapky Travatan. Je pro mě HA Jeanin vhodná ze zdravotního ohlediska? Jaká může být příčina mého mizivého sexuálního apetitu? Může to být HA? Mám ji vysadit?Sexuoložka tvrdí že je to psychického rázu. Nechala jsem se i vyšetřit u praktické lékařky na štítnou žlázu. Prosím poraďte, jsem bezradná. Už jsem vyzkoušela snad všechno. Mnohokrát Vám děkuji za odpověď Mirka S.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud jste absolvovala všechna výše uvedená vyšetření, opravdu se nabízí nějaká skrytá i hluboko uložená příčina v psychice. Zkuste konzultovat psychologa, ev.lékaře v psychosomatické medicíně, dobré někdy je i využít metody eft / technika emoční svobody - naleznete ve vyhledávači/. Seznam psychosomatických lékařů naleznete zde: http://www.lirtaps.cz/seznam_mapa.htm Přeji vám úspěch v "pátrání" a úspěch v životě, nejen sexuálním. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: