Jedná se o fibrom?

Dobry den jiz nekolik let jsem ignoroval kozni vyrustek aniz bych se s nekym poradil o co vlastne jde? Je bezbolestny. Jen me obtezuje vzhledove na mem těle :( vcera jsem se ho rozhodl podle rady podvazat niti.

Odpověď odborníka:

S největší pravděpodobností nejde o nic nebezpečného, ale při této velikosti výrůstku bych asi dala přednost odbornému odstranění než podvázání nití.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: