Jedná se o kondylomata?

Dobrý den, dnes sem navštívíl urologa a následně mi řekl že se nejedná o kondylomata. Že je to v pořádku a je to na mě jestli si to nechám odstranit nebo ne. Co to může být?

Odpověď odborníka:

Dobrý den. S diagnózou Vám bez vyšetření zřejmě nepomohu. Případné odstranění zvažte a proberte se svým lékařem, který nález viděl. Pokud je nejistota o co se přesně jedná, doporučuji ještě vyšetření kožařem. LM

MUDr. Ladislav Mašek
MUDr. Ladislav Mašek

Specializace: Urologie
Pracoviště: Urologie Ukrajinská, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Pásový opar: samoléčba v 5 krocích
Články: Pásový opar: samoléčba v 5 krocích
Pásový opar je virové...
Mentální retardace
Články: Mentální retardace
Inteligenční schopnosti...
Computerová Tomografie (CT) neboli „CéTéčko“
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Naposledy čtené: