Jedná se o mykozu?

Dobrý den již tak 3 měsíce mě trápí mírné svědění a zarudnutí penisu, včetně skvrn na penisu, někdy je lépe, někdy hůře. Na doporučení gynekoložky mé manželky se mažu Fungicidin mastičkou jako moje manželka,ale nepřijde mi zlepšení. K doktorce se stydím. Chtěl bych poradit. Přiloženo foto :( . Děkuji za odpověď!

Odpověď odborníka:

Dobrý den, foto se nedostavilo. Určitě to ty 3 týdny zkuste mazat mastí s obsahem clotrimazolu. Měl byste vynechat sex po dobu léčby. Potom Vám nezbyde nic jiného, než vyšetření na kožním

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: