Jedna se o mykozu penisu nebo neco jineho?

Dobry den. Jiz 5 mesicu me trapi jakesi flicky na zaludu penisu. Pritelkyne mela kdysi mykozu a po nejakych cipkach ji to zmizelo. Me se postupne delali fleky a nekdy zmizeli trochu ale pak se objevili. Nekdy me to malinko svedi a nekdy pali. Bolestive to neni. Nekdy to zeschne a loupe se to. Viz fotografie. Prosim o radu a priblizne o co by se mohlo jednat. Zkousel jsem mast canesten a bephaten(jestlik to neni jen odrenina) jevi se mi to jako by podtim byla krev. Predem dekuji

Odpověď odborníka:

Vážený pane Antoníne, vedle mykózy by se mohlo jednat o virovou infekci. Pokud se neosvědčil Canesten jako antimykotikum, doporučuji Vám vyhledat dermatologickou ambulanci a domluvit se na dalším postupu. S pozdravem, MH.

MUDr. Milan Hrubý
MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Artritida: nemoc nejen těla
Články: Artritida: nemoc nejen těla
Artritida i deprese jsou...
Co všechno vás čeká po operaci křečových žil
Články: Co všechno vás čeká po operaci křečových žil
Chystáte-li se vyřešit...
Na „křečáky“ platí léčivé punčochy
Články: Na „křečáky“ platí léčivé punčochy
A ne ledajaké! Jedná se o...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Rakovina kůže
Články: Rakovina kůže
Rakovina kůže je souhrnné...
Mokvající rána vyžaduje speciální péči
Články: Mokvající rána vyžaduje speciální péči
Škrábancům a odřeninám se...
Jsou kortikoidy v léčbě alergické rýmy bezpečné?
Články: Jsou kortikoidy v léčbě alergické rýmy bezpečné?
K léčbě alergické rýmy a...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: