Jedná se o roztroušenou sklerózu?

Dobrý den, Je mi 22 a jsem studentem vysoké školy. Měl jsem výrazné problémy s nervováním se skoro 3 roky denodenně. Přibližně před půl rokem se u mě Objevila vyrážka na stehnech a lýtkách, která po měsíci zmizela, ale na stejných místech mi zůstala bolest svalů a kloubů. Postupně se to rozšířilo do celých nohou až po zadek a teď mám pomalu i problém sedět, jak je to nepohodlné a mírně bolestivé. Postupem času se k tomu přidalo i brnění končetin pokud třeba zvednu ruku na půl minuty, nebo si dám nohu přes nohu, je to téměř hned a v neposlední řadě se přidala bolest a tlak v oku. Doktor mi udělal všechna možná vyšetření na Chlamydie, Boreliozu a na možnost skřpnutého nervu v zádech, ale vše je naprosto v pořádku. Až teprve po půl roce se jdu objednat na neurologii, ale bojím se, jestli už to není pozdě, přece jen to ještě pár týdnů potrvá, než mě vyšetří a já mám pocit, že se to každným dnem zhoršuje posledních 14 dní. Nemáte nějaké rady, nebo nápad, co krom roztoušené sklerózy by to mohlo být? Že by se jen všechno sešlo najednou a může to být třeba jen od krční páteře? Mám sedavé povolání a moc nesportuji Děkuji

Odpověď odborníka:

No na RS to tedy rozhodně nevypadá a barvitost vašich potíží hodně zavání psychosomatikou.

MUDr. Tomáš Vilhelm
MUDr. Tomáš Vilhelm

Specializace: Rehabilitace
Pracoviště: VERTEBRA

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x