Jedná se o syfilis?

Dobrý den, mám na Vás 3 dotazy. 1) mohu se syfilisem nakazit, když se mě muž svým penisem dotkne pouze v rozkroku, respektive když do mě nevnikne, jen se dotýká stydkých pysků? 2) chci se zeptat, zda mohu mít syfilis: nemám nikde žádný vřed (nebo o něm nevím), ale četla jsem, že projevem může být i trhlinka, která nemusí být zpozorována. Mám teď bolest v krku, objevily se mi v ústech dva drobné útvary, vypadají jako afty, ale nevím, zda to jsou afty. Mám zarudlý krk zevnitř a trochu bolestivé uzliny na krku. Lze to považovat za možný projev, nebo jde jen o planý poplach? Vím, že příznaků je celá řada, ale každý může mít jiné. 3) lze pouze a jen tyto problémy v ústech považovat za projev tohoto onemocnění? Děkuji za Vaši odpověď

Odpověď odborníka:

Syfilis je ve vašem případě krajně nepravděpodobná,když chcete mít absolutní jistotu nechte si na kožním oddělení či u praktického lékaře zhotovit test a to vás zklidní. příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: