Jedná se opravdu o condylomata?

děkuji za odpověď p. doktorko a mám ještě doplňující otázku, 3 dny mažu Wartec krém, žádné změny nenastaly, ale stálé svědění, může to být plíseň, nebo něco jiného?Posílám foto....Děkuji

Odpověď odborníka:

Podle fotografie to na kondylomata příliš nevypadá, to samotné svědění by mohlo být způsobeno kvasinkou, ekzémem, střevními parazity... Doporučuji ošetřovat tak, jak vím gynekolog doporučil a pokud nenastane žádná změna, obraťte se na kožního lékaře.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: