Jednodenní menses

Může menses při pravidelném braní HAK trvat jen jeden den?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, při užívání nízkodávkované antikoncepce může být menstruace velmislabá, / někdyaž žádná /. Takže jednodenní krvácení není žádnou výjimkou a není na závadu, naopak . S pozdravem MUDr. Vilém Jelínek

MUDr. Vilém Jelínek, CSc.
MUDr. Vilém Jelínek, CSc.

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynprofi s.r.o., Gynekologická ambulance, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: