Jednodenní špinění místo ms po ha

Dobrý den, jsem 5,5 měsíců po porodu, před měsícem a půl jsem přestala kojit a začala užívat Minisiston ale ne 1.dc, ale ihned jak jsem si prášky vyzvedla(nechtěla jsem čekat na ms, jelikož jsem ji mívala nepravidelnou)2. den braní prášku jsem měla s přítelem pohlavní styk, kdy ejakuloval.Po dobrání platíčka, druhý den jsem měla jen kapičku krve a jinak přes den malinko špinění a pak už nic. Chci se zeptat, jestli je možné, že bych mohla být těhotná?Četla jsem, že Minisiston má vysoký potratový účinek a brání k uhnízdení vajíčka v děloze.Test jsem si zatím nedělala. Děkuji za odpověď Renata

Odpověď odborníka:

Vzhledem k zcela chybnému postupu při braní antikoncepce není gravidita vyloučena pokud se menses nedostaví udělejte si gravitest který je positivní již kolem 6 dne po případné koncepci. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: