Jednorázový průjem

Dobrý den, přečetla jsem příbalovou informaci i dotazy na této stránce, ale pořád jsem zmatená. Ve čt jsem vzala v 10h dopoledne (po snídani) HA (19.prášek), kolem 13h měla normální stolici a v 14:00 jednorázovou vodnatou stolici (z neznámého důvodu). Na objem jí nebylo extrémní množství, ale byla hodně vodnatá. Ten den jsem pak již stolici ani jiné problémy neměla. V pá jsem vzala prášek normálně. Prosím o radu, zda je nutné napojit platíčko nebo zda stačí v 20.-28. dnu použít navíc kondom a od 1. dne nového platíčka je vše opět v pořádku? Všude čtu, že rozhodující jsou 4 hod a četnost stolice, ale nějak tomu nerozumím. Děkuji moc za odpověd!! S pozdravem anna86, Praha.

Odpověď odborníka:

Jedna řidší stolice na antikoncepci nebude mít vliv,pokračujte klidně jak jste zvyklá příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: