Její účinnost

Dobrý den, prosím mám prosbu. Přítelkyně měnila antikoncepci. Dobrala plato, a další den začala užívat jiné prášky. Po prvním prášku ji večer bolelo břicho. Teď je užívá dále, a už je ty zatím v pohodě. Gynekolog ji řekl, že jejich účinnost je okamžitá. Je toto tvrzení pravda? Když by měla pohlavní styk v den, když dobírala plato a začínala brát nové prášky jinou značku. Hrozilo by otěhotnění? Děkuji

Odpověď odborníka:

Nehrozilo, pokud nevynechá tabletku, je plně chráněná. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: