Jepro mne bezpečný ovestin

Muj gynekolog mi předepsal Ovestin /nemám žádné záněty/ ale velmi citlivou suchou pochvu a občas problémy s močovým měchýřem. Na mou námitku ohledně kontraindikací mi řekl, že to není problém že tam vždy píší více, mám tyto, které jsou tam uvedené, před 3 lety lehký infarkt, otoskleroza, chron. lymf. leukémie –pouze sledovaná, vyšší tlak -. pod kontrolou –mohu tento lék opravdu bezpečně brát, moc děkuji moc

Odpověď odborníka:

dobrý den, v doporučeném dávkování ano, je to lokální krém nebo globule, zlepšují stav poševní sliznice, ta je odolnější vůči zánětům.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: