Ještě jednou k velaxinu a sinus. tachykardii

Velice děkuji za Váši fundovanou odpověď, která mě vážně překvapila. Internista mi totiž řekl, že kromě blokátorů nic jiného nelze dát - měla jsem Betaloc, Concor a nyní Atenobene. Můžete mi napsat jakého typu jsou léčiva, která jste měla na mysli? Lékař je zaměřen na diabetes a když mi řekl, že nic jiného neexistuje, tak mě napadlo, zda to vůbec bude znát. Nechci a nemohu do toho nijak mluvit, ale v případě, že existuje něco, co by odstranilo potíže s rychlým bušením a nesnižovalo mi to tak tlak, tak bych to zkusila panu doktorovi nějak vnuknout. Děkuji za pomoc a moc zdravím.

Odpověď odborníka:

Dobrý den-moc se stydím,rozhodně si Vaši důvěru nezasluhuji,Váš internista má zřejmě svůj dobrý důvod,proč s Vámi o jiné alternativě nehovořil-je ode mne opravdu nehorázné mu do jeho práce mluvit!!Ale-snad byste mohla upřímně říci,že mě napadl pokus s lékem zvaným Tenaxum,příp.Isoptin.Ráda si nechám Vaším panem doktorem i vyhubovat!!Rozhodující je,abyste se cítila líp,vše ostatní by mělo jít stranou...Moc držím palce,vydržte..

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: