Ještě posílám znovu naskenovaný závěr od lékaře po mr

Dobrý den pane Mudr. Navrátile, znovu jsem to opsal s Lékařské zprávy co není vidět a přepisuji teď doslova. Toto je vše co mi tomu lékař řekl a napsal a + cvičit, což dělám a mám přijít za půl roku 10/4 2013 a včera večer jsem měl zas trochu bolesti za krkem s menší tlakem do horní lebky jako když mi se nafukuje horní část hlavy a má to vystřelit, ale nebylo to jako dříve to bylo o moc horší těsně potom úrazu. I při spaní a to mne probouzí musel vyhodit i polštář a spát na rovné posteli a nebo čelem do matrace a ráno to bylo zas lepší, jelikož si mažu konopí s kaštanem mast co jsem si sám koupil. Zde jsem opsal ten přepis Dobrý den takto je to tam napsáno na Lékařské zprávě neurologie po magnetické rezonanci MR C páteře 2012 KV přechod bez patologie užší foramin Vyšetření subj dobře je při předklonech někdy bolesti záhlaví C pát yhxbnsot dobrá rr na HK+zániky negnaDK L2S+akrál síaldobrá závěr: celkově zlepšen byl uraz C páteřeapF412,na MR C páteře v pořádku jen uzší Foramin C67 dx alekoř sympt do PHK, není patrná Terapie: Homepatika sefektem dop.mirný pohyb Výkony 29023(M5303),09543(M5303) a posílám to znovu naskenované estli to bude lepší vidět.Děkuji, že mne hned odpovídáte a snažíte se mi pomoc pane doktore Navrátile s pozdravem Radek K

Odpověď odborníka:

Myslím, že i po novém zaslání lze sdělit, že se jedná o degenerativní změny v oblasti krční páteře, bez závažnější propagace bolestí do horních končetin. Na magnetické rezonanci zúžení výstupních otvorů pro míšní nervy v oblasti mezi 6. a 7. krčním obratlem. Doporučena medikace a rehabilitace, pohybová léčba, měkké techniky a fyzikální terapie

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: