Jestli nemuze byt pricina nejaka infekce

Dobry den, rad bych se zeptal zda pricinou zdravotnich obtizi nemuze byt nejaky urologicky problem. Uz nejakou dobu ( cca pres mesic) trpim obtizemi spojemymi jak pri nejake viroze , ale praktik nic neodhalil a bezny odber vysel vporadku. Trpim navali horka ( treba az 37.3°C )ci zimnici, bolestmi hlavy a kloubu, bolestmi ( spise tlaku) jak nabehle uzliny v trislech a podpazdi i nejspis na krku pod usima a celisti, a v puse se mi objevuji flicky na vnitrni strane dasni ( takove tmavsi male, ktere po par hodinach zmizi a zas se objevi). Mohla by se tak projevovat nejaka infekce ( chlamydi atd.....). Rizikovy kontakt byl pred nejakou dobou. Co byste mi doporucil za vysetreni k pripadnemu vyloceni obtizi, ktere by mohlo zpusobovat nejaky ten problem z hlediska urologie???

Odpověď odborníka:

Dobrý den, tyto příznaky nemají s běžným urologickým onemocněním nic společného. Pátral bych v jiné oblasti

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: