Jícnové echo

Prosím Vás neexistuje něco jiné než jícnové echo, které mi má být provedeno pro vyloučení zkratu v srdce při parciální tromboze žilních splavů. První pokus nevyšel, podruhé mi udělali klasické echo, ale stejně znovu mi objednali na jícnové echo. Mám panickou hrůzu něco spolknout, dělá mi to zle. Jsem opravdu zoufalá.Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud je klasické echo neprůkazné, je jícnové echo zpravidla další možností. Nemusíte se ale bát, lze se při vyšetření nechat uspat, takže vůbec nic uvidíte ani neucítíte. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: