Jiná antikoncepce

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, můj gynekolog mi předepsal jinou antikoncepci než jsem brala. Dříve jsem brala Chloe a teď mi předepsal Sofine. A já bych potřebovala vedět, když precházím na jinou antikoncepci jestli můžu rovnou pokračovat aniž bych měla menstruaci. Nebo jí musim mít. Předem děkuji Nesládková

Odpověď odborníka:

Dobrý den, při změně přípravku hormonální antikoncepce lze plynule přejít z jednoho přípravku na druhý, bez vynechání menstruační pauzy.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: