Jizda autem

Dobry den, prodelala jsem operaci patere, fixaci pomoci sroubu kvuli zlomenemu telu th5. Nyni mam 9 tydnu od operace a mam prestavat nosit korzet, chtela bych se zeptat jestli muzu jet autem v korzetu bez obav z toho, ze ridic treba prudceji zabrzi na krizovatce a podobne. Bojim se ze si to znovu zlomim.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nemáte se vůbec čeho bát. Fixátor vydrží a Vaše páteř určitě také. Korzetu se určitě zbavte! Když jej budete nosit dlouho, svalstvo trupu ochabne a velmi těžko se pak zbavíte bolestí.

MUDr. David Bludovský
MUDr. David Bludovský

Specializace: Neurochirurgie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: