Jizva na zádech, úprava vzhledu

Dobrý den, zhruba před 11 lety jsem byla na Ambulantním odstranění bouličky na zádech. Po 14 dnech my vyndali stehy. Bohužel se mi jizva rozjela tak, že vypadá jaky kdyby mně někdo škrábnul vidličkou. Jizvu mám hnedka vedle páteře zhruba ve prostřed. Je možné po tak dlouhé době jizvu opravit aspoň tak aby byla minimální? Pokud ano tak bych vás chtěla poprosit o informaci zda je nutné jín na soukromou plastickou chirurgii nebo mi opravu udělají kdekoliv. Zároveň prosím o informaci kolik by to zhruba stálo. Předem děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, domluvte se s někým, na koho máte důvěru, neboť zde jde především o důvěru při korekci jizvy, často nemá korekce smysl...

MUDr. Tomáš Kempný
MUDr. Tomáš Kempný

Specializace: Plastická chirurgie
Pracoviště: Centrum žilní chirurgie Kojetín, AREA MEDICA spol. s r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: