Jizva po bazaliomu

Před 4 měsíci my byl zjištěn na pravé tváři bazaliom, který mi byl následně odstraněn chirurgicky. Jizva je ale stále červená, někdy se mi zdá že méně, někdy více..je to normální i po takovéhle době? nebo mám zajít na kožní? Děkuji za Vaši radu.

Odpověď odborníka:

Karle, bez fotografie nemohu rozhodnout, měl by to vidět kožař. Hezký den. Dr. Krákora M.

MUDr. Martin Krákora
MUDr. Martin Krákora

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktický lékař pro dospělé, Klášterec nad Ohří

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: