Jizva po latice předního vazu

dobrý den jsem 2 měsíce po plastice předního vazu kolene stále mě hrozně táhne jizva při chůzi je to velmi nepříjemné provádím tlakové masáže ale necítím nějakou změnu jizva při ohnutí kolene je vystouplejší dá se tento stav nějak zlepšit děkuji

Odpověď odborníka:

Pokud se opravdu jedná o bolest pod jizvou po delší době je třeba zhodnotit stav jizvy, ale pokud jste již na rehabiílitaci léčena a jizva je fyzioterapeutem ošetřována potom po prohlídce u rehabilitačního lékaře může být léčba doplněna potřebnou fyzikální terapií, rovněž kontrola u operatéra je vhodná, může být proveden obstřík jizvy a okolní přilehlé tkáně mesokainem. Stav se tak rychleji upraví.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x