Jizva po odstranení znaminka lejzrem

Dorý den, chtela sem se zeptat.Pred dvemi mesici jsem byla na odstranení dvou znaminek lejzrem vse bylo v poradku a znamínka intradermalni.ale par dnu predtim jsem si vsimla na jizvicce takové černohnedé tecky a vypada to jako kdyby mi rostlo znovu na te jizve je to vubec mozne? a pokud ne coby to tak mohlo byt? na kontrolu jsem se radeji objednala ale rada bych aspon priblizne vedela. Moc dekuji .:-)Sikorová

Odpověď odborníka:

Jedná se o tzv. naevus reccurens - při neúplném odstranění znaménka mohou zbylé pigmentované buňky vycestovat do jizvy - nebezpečné to není.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: