Jizva po totální tyreoidektomii

Dobrý den,jsem 0 dnů po uplnem odstranění ŠŽ,stehy mám vyndané.Trápí mně ale,že jakoby pod jizvou (myšleno zevnitř krku) je jizva nateklá a na omak tvrdá.Je to běžné,takto krátce po operaci nebo bych se měla něčeho obávat ? Jedná se třeba jen o běžný otok měkkých tkání po operaci ?

Odpověď odborníka:

Vážená paní Pavlíno, hodnotit vývoj jizvy v období několika dnů po operaci nelze. S pozdravem, MH.

MUDr. Milan Hrubý
MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Cystoskopie
Články: Cystoskopie
Cystoskopie je endoskopické...
Díky pravidelnému dárcovství krve zjistili panu Jaroslavovi rakovinu včas
Je vám padesát? Nejvyšší čas na změnu jídelníčku!
Články: Je vám padesát? Nejvyšší čas na změnu jídelníčku!
Některé rizikové faktory a...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Peptický vřed žaludku a dvanáctníku
Články: Peptický vřed žaludku a dvanáctníku
Žaludeční vředy jsou v...
Antivirotika snižují riziko zápalu plic u dětí
Články: Antivirotika snižují riziko zápalu plic u dětí
Chřipka ve většině případů...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: