Jizva v třísle

Chtěl bych se zeptat jestli je v pořádku abych měl ztvrdlou a mírně bolestivou jizvu po operaci křečové žily ... Stehno směrem k třislu otekle ... Nosím kompresní puncochu , po operaci jsem 6 dni, dekuji / Milan

Odpověď odborníka:

Jste velmi krátce po operaci, proto jizva může být ještě mírně bolestivá. S pozdravem Jana Harnová

MUDr. Jana Harnová
MUDr. Jana Harnová

Specializace: Praktické lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x