Jizvy

Prosím Vás mám jen takovou jednu otázečku ohledně jizev,, chodim na odstranovaání znamének radeji, mit jizvu nez znamenko, ktere muze byt nebezpecne..Akorat mam jednu jizvu na stehne druhou na ruce a dalsich par na zadech ty jsou v poradku, akorat ta na stehne a na ruce jsou také vice červene a tvrdé a jakoby se mi roztahly. a mozna trosicku vypouklé nahoru, jen se chci zeptat pokud se jedná o hypertrofickou jizvu či koloidní, zda jsou nejak nebezpečene nebo jen proste kosmetická vada? dekuji za odpoved. Preji hezky den .

Odpověď odborníka:

Milá paní, žádáte po mně nemožné, bez vyšetření Vám nemohu odpovědět, navštivte lékaře, který Vás "ořezává" , chci Vás upozornit ,že 80% melanomů vzniká z volné kůže , takže odstraňováním znamének snížíte možnost vzniku melanomu jen o 20% !!! s pozdravem

MUDr. Silvie Rafčíková, MBA
MUDr. Silvie Rafčíková, MBA

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Centrum estetické medicíny

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: