Jizvy po operaci

Dobrý den,prosím o informaci o velikosti jizev po operaci nesestouplých varlátek u 3letého chlapce.Syn prodělal tuto operaci oboustraně a s manželem jsme se upřímě zhrozili jizev v tříslecch.Jedna je kolem pěti a druhá kolem šesti cm.nemluvě o tom že na šití si taky mohli dát víc záležet,už proto že je to dítě.Slyšela jsem že kdyby byl operovaný na chirurgii tak by měl jizvy menší,je to možné? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Velikost jizev záleží na tom, jak velký operační přístup je nutné vytvořit, aby mohla být operace kvalitně provedena. Dále záleží na tom, v jakém místě - jak vysoko - se varlátka nacházela. Jizvy se budou během dospívání dítěte ještě měnit, pokud by nevypadaly dobře a v období puberty či později by představovaly kosmetický problém, je možná laserová či jiná korekce.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: