Joalis a alergie

Dobrý den, od 13 let jsem polyvalentním alergikem. Zaujaly mne stránky dr. Jonáše a preparátů Joalis. Může jít , prosím, o vhodnou doplňkovou léčbu nebo e domníváte, že preparáty tohoto typu mohou být málo efektivní? děkuji za odpověd.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, raději bych se držela klasické ověření antialergické terapie /nejčastější lék antihistaminika v kombinaci s lokálními léky/, která je prověřena a doložena provedenými studiemi na velkém počtu pacientů. z mých zkušeností, i když pacienti zkouší různé alternantvní metody, většina se jich vrátí ke klasické léčbě.

MUDr. Marcela Vorlíčková
MUDr. Marcela Vorlíčková

Specializace: Alergologie a klinická imunologie

Poradna uLékaře.cz

bagr

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: